Loading...

Klik på billedet, for at købe bogen. 

 

Velkommen til Supertanker!

Denne her bog rummer manualen til din hjerne.
Hvis du læser den opmærksomt, og gør hvad der står – laver øvelserne og giver dig selv det pres der skal til, for at ændre dine mentale vaner – så vil du opleve, at dit liv bliver uendeligt meget nemmere at navigere i. Også når det er sværest.

Livet er en rejse. Nogle gange smuk og inspirerende. Andre gange hård og modgangsfyldt. Det kan ingen ændre på.

Vi har sejre og nederlag. Vi får og vi mister. Vi mister værdighed, prestige, penge, sundhed, tid – og vi kan miste et af de mennesker, vi elsker allerhøjest. Enten fordi han eller hun dør fra os, eller fordi livet på andre måder tager dem fra os.

Nogle tab er midlertidige, andre er for evigt.

Livet kan være utroligt hårdt og det kan være imponerende nemt. Men uanset hvordan det former sig, er det guld værd at vide, hvordan din hjerne fungerer, og lære at udnytte de muligheder og begrænsninger den rummer.

Når du har læst denne bog, og tilegnet dig hvad der står i den, behøver du ikke mere at holde dig selv som gidsel i en tilstand uden glæde, muligheder eller ressourcer. Ikke ret lang tid i hvert fald. At du ikke behøver, betyder ikke, at du ikke vil gøre det alligevel. Vaner er stærke. Men du kan ikke lyve for dig selv, og du vil vide at det er op til dig, hvornår du bevæger dig ud af den magtesløse tilstand, og ind i den aktive indsats for det liv, du fortjener.

Den er på 71 sider, og er bygget op af letforståelige beskrivelser af, hvordan du producerer dine tanker og følelser - og hvordan du kan ændre dem med enkle øvelser. 

Denne version er en E-bog, og bedst egnet til at læse på tablet eller computerskærm. 

 

Rigtig god fornøjelse!

Anni Simonsen
Supertanketræner